Meistä

Olemme keskisuuren perheyrityksen kasvatteja ja ymmärrämme kuinka tärkeää on, että yrityksesi markkinointiin sijoitettu raha tuottaa tulosta.

Asiakkaan asialla

Digimarkkinointityötämme ohjaa aina yrityksesi tavoitteet. Ymmärrys yrityksesi toiminnasta ja tavoitteista saadaan parhaiten tapaamisilla ja keskusteluyhteyden jatkuvalla ylläpidolla.

Läpinäkyvästi

Pyrimme toimimaan mahdollisimman läpinäkyvästi, jotta ymmärtäisit mistä maksat ja mitä saat. Raportoimme työstämme yhdessä sovitusti ja yrityksellesi tärkeistä asioista, selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tuloksellisesti

Markkinoinnin tavoite on tuottaa myyntiä ja sen tehoa on mitattava. Keskitymme työssämme kasvattamaan yrityksesi myyntiä digimarkkinoinnin keinoin. 

Ajatuksemme digimarkkinoinnista tiivistettynä:

  • Liiketoiminnan tavoitteiden tulee ohjata digimarkkinointia.
  • Verkkosivujen tärkein tehtävä on kasvattaa myyntiä.
  • Digimarkkinoinnin on oltava tuloksellista ja tuloksia on mitattava.
  • Digimarkkinointi on tehokas tapa kasvattaa myyntiä.

Tilaa uutiskirje!

Saat heti alkajaisiksi arvokasta tietoa sisältävän oppaan "Näin saat lisää asiakkaita verkosta". Lisäksi saat sähköpostiisi arvokasta tietoa digimarkkinonnista ja kuinka sen avulla kasvatetaan yrityksesi myyntiä.

Miksi valita meidät?

Mielellään suomeksi, mutta tarvittaessa alan terminologiaa apuna käyttäen. Pyrimme siis keskustelemaan ja raportoimaan niin, että ymmärrät mistä maksat ja mitä saat.

Toimimme joustavasti ja edullinen hintamme mahdollistaa yrityksellesi digimarkkinoinnin tehokkaan ulkoistamisen. 

Meidän tarkoitus ei ole myydä kaikille samaa pakettia. Tarve lähtee yritykseltäsi ja palvelumme määräytyy sen mukaan.

Vuosien kokemus ja intohimo digimarkkinointiin on muovannut meistä kovan luokan ammattilaisia. Halu kehittää ja kehittyä ajaa meitä eteenpäin.

Niin olemme mekin. Tapaamme asiakkaidemme kanssa mielellään kasvotusten, joten tarpeesi ja toiveesi tulee aina kuulluksi. Suhaamme mielellään ympäri Etelä-Suomea.